Skip to content

Предстоящи събития

Уебинари

03/07/2021

Уебинар „Промяната“

Събитие в Zoom

Описание Какво е "Промяната"? Кога и как да започне "Промяната"? Какво ми пречи и ме възпрепятства, за да направя желаната

Очаквайте скоро

Предстоящи събития
Очаквайте скоро

3 месечно онлайн обучение за личностно развитие специално за тийнейджъри

Zoom

На вниманието на всички тийнейджъри и техните родители! 3 месечно онлайн обучение за личностно развитие специално за тийнейджъри (възрастова група 16-19 г.)

Тази програма е специално разработена за едно по-дълбоко себепознание, осъзнаване на нуждите и личностно израстване при младежите. Включва 12 онлайн обучителни сесии и дискусии, упражнения и практики.

Очаквайте скоро повече информация

Бъдете известени за начало на обучението

Отзиви от клиенти

Какво казват някои от нашите клиенти?

"Беше едно много приятно и позитивно преживяване, което ме накара да помисля какво мога да направя за себе си за да тръгна в една по-позитивна насока и да променя живота си. Благодаря за преживяването, със сигурност бих се включил и на следващите семинари!"
Янис Г.
Семинар "Промяната"
"Бях много приятно изненадана от участието си в този семинар. Научих много неща за промяната, които определено ще приложа на практика. Харесаха ми упражненията, които правихме по време на семинара, защото ми дадоха възможността да вникна по-дълбоко в себе си и да разбера причините поради, които съм отлагала промяната в моя живот. Благодаря на екипа на Πάντα Φίλοι. "
Даяна М.
Семинар "Промяната"
"Това, че съм вече пенсионерка, не ми попречи да се запиша на този прекрасен и полезен семинар, който определено ме извади от сивото ми ежедневие. Доказах както на себе си, така и на другите участници в семинара, че човек продължава да се развива и учи, докато е жив. Благодаря на екипа на Πάντα Φίλοι за техния професионализъм и страстта, с която правят всичко това за техните клиенти. Бъдете благословени."
Йорданка А.
Семинар "Промяната"
"Този семинар ме накара да се замисля, за много промени, през които съм преминавала през годините. Често съм се опитвала да избегна някои от тях, без да осъзнавам, колко ползи е можело да имам. Радвам се, че участвах в семинара и определено, ще продължа личностното си развитие с вас. Πάντα Φίλοι, вие сте професионалисти."
Вики В.
Семинар "Промяната"