Skip to content

Каква е разликата между капризна и знаеща-какво-иска жена?

Често се случва някой да ни каже колко сме капризни ние жените. Така ли е всъщност или просто знаем какво искаме?! Има ли разлика между това да си капризна и да знаеш какво и как го искаш? Има разбира се, и то голяма.

Какво означава една жена да е капризна?

Да си капризна означава да си променлива, непостоянна, да променяш често своето мнение, да си склонна да изискваш специално внимание към себе си от другите.

Често капризът се асоциира с жените. Дори месец март, месецът на жените, казват че е капризен като нас самите. И тук идва въпросът, как да спрем да бъдем капризни?

Какво можем да променим в нас, за да станем от капризни, в знаещи какво искаме жени?

Как можем да го променим?

Личностното развитие на всеки човешки индивид играе съществена роля в неговия мироглед. Развитието ни като личности може да допринесе до голяма степен в начина ни на мислене, в начина ни на общуване с околните, в нашето поведение и реакции. 

Израствайки, ние претърпяваме промяна, която влияе на начина, по който гледаме на живота. Променя ъгъла, от който наблюдаваме какво се случва с нас самите. И тук идва момента, в който осъзнаваме какво точно искаме. Започваме да разбираме по-добре себе си и нашите нужди и така даваме възможност на хората около нас за едни по здравословни взаимоотношения. Капризът се превръща в осъзнаване и правилен подбор на желания.

Добрата новина е, че ти можеш да промениш в теб всичко онова, което не допринася с нищо за твоето благополучие, благоденствие и успех. Можеш да сътвориш мечтания от теб живот. Всичко е в твоите ръце.

Автор: Татяна Мариянова
Статията Ви хареса? Споделете я.
Лайф коуч с НЛП

За Татяна Мариянова

Здравейте и от мен. Аз съм Татяна и съм Лайф коуч в Πάντα Φίλοι.

Мисията ми като Лайф коуч е да помагам на хора, които по някакъв начин се чувстват на пауза или са загубили мотивация, или просто не знаят как да продължат напред.