Skip to content
Лайф коучинг сесия с Татяна Мариянова

За Вашата онлайн сесия

Заплатете за вашата сесия

Попълнете информацията за Вас и направете своето защитено плащане с PayPal. Искате да използвате банков превод? Намерете информация за него по-долу.

Получете вашето потвърждение

Ще получите имейл с потвърждение на нашата консултация, на който ще има и линк за запазване на дата и час.

Започваме вашият онлайн лайф коучинг

Ще разберем какво е важно за Вас и как можем да Ви помогнем да го постигнете.

Запазете своята сесия "Успешни и щастливи"

Искате да заплатите с банков превод?

Извършете плащането си директно по нашата банкова сметка. Моля, добавете вашият имейл като справка за плащане. Вашето потвърждение ще бъде изпратено, когато сумата е по нашата сметка.

Необходими детайли за банков превод:

АКАУНТ — FELERNO LIMITED
BANK — BANK OF CYPRUS
IBAN — CY72 0020 0195 0000 3570 3351 2436
BIC (SWIFT) CODE — BCYPCY2N

Често задавани въпроси

Как мога да направя своето плащане за сесия?

Можете да заплатите за вашия пакет от сесии със защитено плащане от PayPal. Плащания могат да бъдат направени, като влезете във Вашия PayPal акаунт, но ако нямате такъв, можете директно да използвате Вашата дебитна или кредитна карта. Можете, също така да заплатите и чрез банков превод.

Защитена ли е моята информация?

Вашата информация е напълно защитена. Връзката на този уебсайт е криптирана със SSL сертификат за защита от най-високо ниво. PayPal добавя и допълнителна защита към Вашите онлайн транзакции.

Как мога да се свържа с Вас, ако имам въпрос?

Ако имате въпрос към нас, можете директно да ни пишете на нашата Фейсбук страница или в WhatsApp. Можете също така да ни изпратите съобщение и през формата за запитвания на страницата с Контакти.

Какво да очаквам, след като направя плащането?

След като успешно направите своето плащане, можете да очаквате имейл потвърждение. От него ще можете да изберете подходящи дата и час за начало на Вашите сесии.

Как мога да заплатя с банков превод?

Ако искате да заплатите своят пакет от коучинг сесии с банков превод, можете да намерите нашите данни по-горе. Нужно е да упоменете вашият имейл адрес в справката за плащането, за да получите своето имейл потвърждение. След това, ще можете да изберете подходящи дата и час за начало на вашия коучинг.