Skip to content

Силата на молитвата

Какво е молитвата?

Молитвата е един от най-силните инструменти за всеки от нас. Тя е онова, което ни дава пряк контакт с Божественото присъствие. Молитвата е разговор с Бог, разговор с нашето вътрешно АЗ, допир до Всевишното, святото и чистото. Молитвата е ключ към успеха, който търсим. Силата ѝ се крие в познаването и практикуването ѝ. И хубавото е, че не изисква, а дава. Дава удовлетворение, дава спокойствие, дава мир и любов. Допринася както за нашия вътрешен баланс, така и за взаимоотношенията ни с околните. Молитвата може да бъде практикувана по всяко време и на всяко място. Нужно е само, да отворим сърцето и очите си, и да позволим на Всевишната сила да се излее в нас.

Силата на молитвата

Силата на молитвата, не може да се опише с прости думи. Тя е заряд, който ни вдъхва живот, сили, здраве и благоденствие.

Тя може да бъде, както изцелителна, така и животворна.

Влагайки енергия в молитвата, ние се презареждаме с нови божествени сили и получаваме желаната свобода. Да свобода, от страхове, от „спирачки“, от всичко онова, което ни пречи в постигането на мечтания живот.

Силата е в теб, само поискай да ти се разкрие!

Мир и любов на вашите семейства!

Екипът на „Πάντα Φίλοι“ ви желае Светли Великденски Празници!

Автор: Татяна Мариянова
Статията Ви хареса? Споделете я.
Лайф коуч с НЛП

За Татяна Мариянова

Здравейте и от мен. Аз съм Татяна и съм Лайф коуч в Πάντα Φίλοι.

Мисията ми като Лайф коуч е да помагам на хора, които по някакъв начин се чувстват на пауза или са загубили мотивация, или просто не знаят как да продължат напред.