Skip to content

За нас

Създадохме Πάντα Φίλοι, за да може всеки от вас да опознае себе си на едно по-дълбоко ниво.

Нашата организация е основана през юли 2019 г. на един прекрасен и слънчев остров.

Всичко започна от идеята на нашата основател и създател – Татяна Мариянова. Тя е човекът, който вдъхна живот и сила на Πάντα Φίλοι

(в превод на български – „Винаги приятели“).

Запазете сесия с Татяна още днес.

Създайте живота, за който мечтаете.

Целта на нашата организация е да помaгаме на всички хора, които искат да израстват като личности във всяка сфера на своя живот, да жънат успехи и да осъществяват техните мечти.

Ние сме до вас, за да живеете живота, който заслужавате. Нашата мисия сте вие, вашето щастие, вашите успехи и вашите желани резултати.

Лайф коучинг

Лайф коучингът ще ви помогне да тръгнете в правилната за вас посока, придобивайки повече самоувереност, самоуважение и самочувствие.

Мотивация

Ние ви помагаме да откриете какво ви мотивира във всяка сфера на живота ви.

Коучинг с НЛП

НЛП - Невролингвистично програмиране. НЛП изучава три области, които дават името му: Неврология - умът и как мислим; Лингвистика - как използваме езика и как той ни влияе; Програмиране - как подреждаме действията за постигане на целите си.

Личностно развитие

Личностното развитие е свързано с израстването ви като личност. Осъзнаването и предприемането на подходящи действия са ключови стъпки, водещи към желаните резултати.

Лайф коуч с НЛП

За Татяна Мариянова

Здравейте и от мен. 

Аз съм Татяна и съм Лайф коуч в Πάντα Φίλοι. Родена съм в България, но от 15 години живея, уча и работя на остров Кипър.

Мисията ми като Лайф коуч е да помагам на хора, които по някакъв начин се чувстват на пауза или са загубили мотивация, или просто не знаят как да продължат напред.

Тук съм за всички онези, които имат желание да работят със себе си и да се развиват успешно.

Тук можете да си закупите както коучинг сесия лично с мен, така и онлайн семинари, тестове за психологически процеси и много други.

Най-голямото ми благословение, са моето семейство и приятели, които винаги подкрепят моите идеи и развитие. А всички вие (нашите клиенти) ми давате стимул и мотивация да следвам моето призвание.

Вярвам, че имам много знания и опит, които с любов да споделя и с вас.

Продължавам да се развивам, да се обучавам и обогатявам в опит, за да съм максимално полезна както на себе си така и на всички вас!

Аз съм щастлива оптимистка и моята мисия е да помагам на хората.

Дипломи и Сертификати

Marketing studies diploma - Tatyana Mariyanova
Business Administration diploma - Tatyana Mariyanova
DIploma CZAR - Tatyana Mariyanova
Life Coaching Certificate - Tatyana Mariyanova
Udemy Certificate Panic and Anxiety Attacks - Tatyana Mariyanova
Сертификат обучение - Tatyana Mariyanova
Сертификат обучение 2 - Tatyana Mariyanova